Heerlijk wonen in Morgendauw

Duurzaam, milieuvriendelijk en comfortabel

Het stille genieten in Morgendauw

Duurzaam, milieuvriendelijk en comfortabel

In de woningen van Morgendauw lijkt het alsof het altijd lente is. U hoeft ‘s avonds niet meer met een dekentje op de bank of ‘s winters de sloffen aan. De temperatuur is zeer constant, door het hele huis, gedurende het hele jaar. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van alle ruimten in uw huis.

Je eigen thuis

Voor de meeste mensen is hun huis een plek om tot rust te komen. Even weg uit de drukte en hectiek van de dag. Dankzij de modernste isolatie kunt u in uw huis iets ervaren dat in een druk land als Nederland zeer weldadig kan zijn. De stilte.

Het zal u naar verloop van tijd zeker opvallen: u hoeft nauwelijks stof af te nemen in uw huis. Bovendien biedt het binnenklimaat in de woningen van Morgendauw nog meer dan alleen comfort. De juiste luchtvochtigheid en circulatie weren namelijk zaken als tocht, bacteriën en schimmel. Dit werkt als een stimulans op uw gezondheid.

Duurzaam bouwen

Voor de bouw van de woningen worden duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken gebruikt. En omdat uw fossiele energievraag, ook voor huishoudelijk verbruik nul is, belast u het milieu niet meer. De architectuur van de huizen is een fantastische weergave van de groene uitstraling van Morgendauw. Om de milieuvriendelijke opzet te benadrukken steken de daken voor een deel uit zodat er voldoende ruimte ontstaat voor het plaatsen van zonnepanelen. Daarnaast geeft de spiegeling tussen de huizen onderling een modern karakter aan de omgeving.

Eenvoud en stijl zijn de kernwaardes waarmee de ontwerpen zich kenmerken. Mooie, strakke lijnen in warme kleuren: de woningen van Morgendauw hebben een modern eigentijds of tijdloos ontwerp. Anders, maar in harmonie met de wijk en de omliggende huizen.

Of u nu maandelijkse woonlasten hebt aan een energieleverancier of aan een bank of kredietinstelling, dat maakt u waarschijnlijk niets uit. Wist u dat als uw energierekening maandelijks € 175,- is, u tegen dezelfde woonlasten soms wel € 45.000 kunt lenen? Veel banken bieden allerlei mogelijkheden om uw duurzame woning extra te financieren. Omdat uw huis in waarde stijgt en in de hoogste energielabelklasse valt, is een hogere financiering in de meeste gevallen eenvoudig te realiseren. En nu de rente laag is, nog heel voordelig ook.

Wordt duurzaam wonen uw levensstijl? Een woning van Morgendauw kan uw begin zijn voor een duurzame levensstijl.

Deel deze pagina: