Wilt u ook graag wonen op Morgendauw, dan is dit uw kans! Van het type hofwoning zijn bouwnummer 3, 4, 5, en 7 zijn nog beschikbaar. Klik hier om de hofwoningen te bekijken

Hofwoning

De charmante hofwoningen met een woonoppervlak van 137 m2 hebben een ruime en lichte woonkamer door de grote raampartij aan de voorkant. De middenkeuken zorgt ervoor dat u tijdens het koken altijd in contact staat met uw gezin. De eerste verdieping heeft een ruime badkamer met een bad en douche. Droomt u al jaren van een slaapkamer met inloopkast? Maak uw droom dan nu waar door dit te realiseren in de kleine derde slaapkamer op de eerste verdieping. Indien u de kleine kamer op de eerste verdieping wilt gebruiken als inloopkast: op zolder is nog voldoende ruimte voor een extra slaapkamer. De separate technische ruimte op zolder biedt genoeg plek voor een was/ droog combinatie. Bouwnummer 3 is de basiswoning met keuken aan de voorzijde. Bouwnummers 4, 5 en 7 zijn de verandawoningen met middenkeuken.combinatie. De VON prijs voor de nog beschikbare bouwnummers is € 290.000,-

Belangstelling?
U kunt zich hier inschrijven en uw voorkeur aangeven voor één van de beschikbare hofwoningen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Delen: Ik heb belangstelling