Op 29 maart jl. zijn we gestart met de pre-sale van de 37 energieneutrale woningen van ons project Morgendauw in Zwolle.

De eerste inschrijving voor het project is op 9 april om 9.00 uur gesloten. Op dat moment hadden ruim 67 mensen aangegeven interesse te hebben in een woning in Morgendauw. De belangstelling voor dit project was groot en bijna alle bouwnummers zijn meermaals overschreven Een geweldige aftrap!

Inmiddels zijn alle ingelote kandidaten benaderd.

De potentiƫle kopers krijgen de komende weken de tijd om de reservering op de aan hen toegewezen woning definitief te maken. Uit de gesprekken kan uiteraard naar voren komen dat bepaalde kandidaten toch niet overgaan tot het ondertekenen van de reserveringsovereenkomst van de woning. Dan zullen wij uiteraard de volgende kandidaten op de reservelijst alsnog benaderen.

Tussentijds wordt er niet met ingeschrevenen gecommuniceerd over de rangorde van reservekandidaten.

Delen: Ik heb belangstelling